• 1
  • 2
  • 3

bestiltaxaher4

Når du kører med Taxa Fyn, kører du efter takster fastsat af kommunalbestyrelsen i de områder som du bestiller vogn i.

Priserne for taxakørsel er beskrevet i takstreglementet for de enkelte byer. Klik i venstre side på den by, hvis takster du er interesseret i at vide mere om.

Eventuelle færge- og broafgifter betales særskilt.

For af- eller pålæsning af bagage ved vognen betales intet.

Det bemærkes, at drikkepenge er inkluderet i ovennævnte takster.

Prisstigninger sker én gang om året efter ansøgning fra Taxa Fyn på baggrund af dokumenterede stigninger i løn- og driftsomkostninger.

Uenighed mellem kunder og taxichaufføren om betalingsspørgsmål kan forelægges for politiet.

Taxametrene i bilerne omstilles, kontrolleres og plomberes af statsautoriserede taxameter kontrollanter. Alle Taxa Fyns vogne er udstyret med elektroniske taxametre med tilsluttede printere, der kan udskrive kvitteringer, dankortnotaer m.m.

Når du har kørt en tur med en vogn fra Taxa Fyn, vil der af kvitteringen fremgå oplysninger om selv turen. Det er meget vigtigt at få en kvittering, hvis man senere skal finde frem til, hvordan turen er afviklet. Hvis du f. eks. har glemt en mobiltelefon, pung eller lignende, vil du på kvitteringen se, hvilken vogn, der har kørt turen og Taxa Fyns administration kan bedre hjælpe dig med at få dine effekter tilbage.

Kørsel med ekstra chauffør

Hvis du ønsker, at en chauffør fra Taxa Fyn skal køre din bil fra et sted til et andet, kaldes det kørsel med ekstra chauffør. Såfremt du bestiller sådan kørsel, betales efter taxameterets udvisende efter fremkørsel. Dette beløb ganges med 3.

Store vogne

Vogne med plads til flere end 4 passagerer, koster mere end en almindelig vogn. Der er en takst for 5-6 personers vogne og en for 7-8 personers vogne. Storvognstaksten omfatter også stationcar med ekstra bagsæder til børn.

Det maksimale antal passagerer, der kan fragtes i en vogn er 8 personer.

odense02

nyborg02

svendborg02

faaborg02

assens02

middelfart02

fredericia03

kolding2 

BROCHURE

Tilmeld til nyhedsbrevet

folgos-fb-image01

Danish Chinese (Simplified) English French German Japanese Russian

app-logo3

sms spot

taxaretro knap

almbrandlogo

Login Form