• 1
  • 2
  • 3

bestiltaxaher4

- Det stod i INTERNT

Udvalgt og redigeret af Kurt Rasmussen

Taxa Internt udkom første gang i januar 1973 og i papirudgave sidste gang februar 2012.

 

Ringbilen før fusionen med Taxa

Foto: Fyens Stiftstidendes pressefotografer - Stadsarkivet

15. januar 1973 fusionerede Odense Taxa med Ringbilen, og nåede dermed op på et vognantal, der stærkt nærmede sig de 200. Ringbilen havde adresse på Sortebrødre Torv 14, hvor nærværende billede er taget omkring begyndelsen af 70.erne. Den flotte fyr med bølger i håret er vognmand Finn Andersen, også kaldet "Finn sodavand", der naturligvis fulgte med over i Taxa, hvor han kørte med nummer 156. Finn Andersen var i 1992 initiativtager til oprettelsen af Taxas Seniorklub, hvor han stadig er et estimeret medlem.

finnsodavand

For 10 år siden - Oktober 2004

Kunde brev, vi har modtaget følgende undskyldning:

Vi vil hermed gerne undskylde, at vi ikke ventede på den bestilte taxa fredag nat (lørdag morgen) i Årslev. Vi bestilte taxaen lørdag morgen, og skulle køres til Rynkeby.

Grunden til at vi tog en anden taxa skyldes at ventetiden var lang (vi burde egentlig have haft at vide, hvor længe vi skulle vente), og vi derfor blev bange for at den bestilte taxa ikke kom.

Chaufføren i den anden valgte vogn sagde: "Det er jo bare ærgerligt", da vi bekendtgjorde overfor ham, at vi havde bestilt en vogn fra Odense Taxa – moralen bør måske også være lidt højere blandt chauffører – Vi frøs og var en smule berusede, så vi var nemme at overtale til at hoppe ind i en varm vogn og blive kørt hjem.

Der vedlægges en kuvert, som i bedes udlevere til den chauffør, der forgæves kørte efter os i Årslev fredag nat. (vogn 98, red.). Vi bestilte taxa omkring kl. 02.00-02.05, og vi kørte fra hallen kl. ca. 02.30.
Da vi ikke ønsker at være utroværdige, og gerne vil benytte Taxa en anden gang også til landture, håber vi at Taxa og chaufføren vil modtage vor undskyldning.

Venlig hilsen
Kunde fra Rynkeby

odense02

nyborg02

svendborg02

faaborg02

assens02

middelfart02

fredericia03

kolding2 

BROCHURE

Tilmeld til nyhedsbrevet

folgos-fb-image01

Danish Chinese (Simplified) English French German Japanese Russian

sms spot

taxaretro knap

almbrandlogo

Login Form